FullSizeRender-20.jpg

Neurosonic

 

NEUROSONIC Matalataajuusvärähtelyhoito

Neurosonic-hoito on tarkoitettu kohentamaan henkilön fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä terveyttä. Vaikuttavana tekijänä hoidossa on kehoon kohdistettu, lihaksia rentouttava, mieltä rauhoittava ja/tai lihaksia aktivoiva matalataajuinen värähtely. Stimulaatio kohdistetaan haluttuihin kehon osiin tai koko kehoon samanaikaisesti ja se etenee kudoksiin kehon syvimpiä osia myöten. Tämän vuoksi menetelmä poikkeaa täysin perinteisistä hierontatuoleista. Käytettävä taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Menetelmää on kehitetty Suomessa yli 10 vuotta. 

Nykyajan kiireisillä ihmisillä elimistö saattaa käydä koko ajan ylikierroksilla, jolloin stressihormoneja kehittyy koko ajan. Lopulta ihminen alkaa oireilla monin eri tavoin. Tavallisimpia psykosomaattisia oireita ovat erilaiset jännitys- ja kiputilat sekä uni- ja mielialahäiriöt. Rentoutumisen, unihäiriöiden ja psykosomaattisten kiputilojen lisäksi hoitoa käytetään mm. urheilijoiden palautumiseen  ja lihasten aktivoimiseen.

Menetelmää tulee käyttää säännöllisesti parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Suosittelemme 5-10 sarjahoitoja, 2-3 kertaa viikossa.

Rentoutuneessa tilassa kehosi toiminnat ovat tasapainoisempia, suorituskykysi ja keskittymisesi on parempaa ja unenlaatusi syvempää. Rentoutumalla säännöllisesti ennaltaehkäiset stressiperäisten sairauksien puhkeamista ja myös palaudut stressin oireista nopeammin.

Neurosonic-hoidon hinnat vaihtelevat 10 - 30 € / kerta hoidon pituudesta riippuen.

Rentouttavat ohjelmat 10, 20, 25 ja 39 min.

Aktivoivat ohjelmat 12 ja 24 min.

Palauttavat ohjelmat 37 ja 41 min.

Suositus on aloittaa 25min rentoutusohjelmalla 2-3 hoitoa viikossa parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi. 

5x 25min rentoutusohjelma yht 100 €

Sarjahoidossa kuudes hoito ilmaiseksi.

Neurosonic-Vacustyler Combo-hoito tutustumishintaan 25+30min yht. 45€ (norm. 75€)