FullSizeRender-20.jpg

Neurosonic

Providing industry-leading, revolutionary beauty treatments with the latest technology, HIGH CARE Hyvinvointi will exceed your expectations. Once our team determines which service is right for you, the treatment is completely personalized to fit your unique needs and ensure the best possible results.

NEUROSONIC Matalataajuusvärähtelyhoito

Neurosonic-hoito on tarkoitettu kohentamaan henkilön fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä terveyttä. Vaikuttavana tekijänä hoidossa on kehoon kohdistettu, lihaksia rentouttava, mieltä rauhoittava ja/tai lihaksia aktivoiva matalataajuinen värähtely. Stimulaatio kohdistetaan haluttuihin kehon osiin tai koko kehoon samanaikaisesti ja se etenee kudoksiin kehon syvimpiä osia myöten. Tämän vuoksi menetelmä poikkeaa täysin perinteisistä hierontatuoleista. Käytettävä taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Menetelmää on kehitetty Suomessa yli 10 vuotta. 

Nykyajan kiireisillä ihmisillä elimistö saattaa käydä koko ajan ylikierroksilla, jolloin stressihormoneja kehittyy koko ajan. Lopulta ihminen alkaa oireilla monin eri tavoin. Tavallisimpia psykosomaattisia oireita ovat erilaiset jännitys- ja kiputilat sekä uni- ja mielialahäiriöt. Rentoutumisen, unihäiriöiden ja psykosomaattisten kiputilojen lisäksi hoitoa käytetään mm. urheilijoiden palautumiseen  ja lihasten aktivoimiseen.

Menetelmää tulee käyttää säännöllisesti parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Suosittelemme 5-10 sarjahoitoja, 2-3 kertaa viikossa.

Rentoutuneessa tilassa kehosi toiminnot ovat tasapainoisempia, suorituskykysi ja keskittymisesi on parempaa ja unenlaatusi syvempää. Rentoutumalla säännöllisesti ennaltaehkäiset stressiperäisten sairauksien puhkeamista ja myös palaudut stressin oireista nopeammin.

Neurosonic-hoidon hinnat vaihtelevat 10 - 30 € / kerta hoidon pituudesta riippuen.

Rentouttavat ohjelmat 10, 20, 25 ja 39 min.

Aktivoivat ohjelmat 12 ja 24 min.

Palauttavat ohjelmat 37 ja 41 min.

Suositus ensimmäisellä hoitokerralla 25min rentoutusohjelma ja vähintään 2-3 hoitoa viikossa parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi. 

5x sarja yhteensä 100 €

Saat nyt kuudennen hoidon ilmaiseksi!

Neurosonic-Vacustyler Combo-hoito tutustumishintaan 25+30min yht. 40 € (norm. 75€)