High Care Hyvinvointi

Lymfaterapia, Kasvohoito ja Selluliittihoito Turku

Juuri Sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan yksilöllisesti räätälöidyt hoidot vähentävät selluliittia, kiinteyttävät sidekudosta sekä poistavat kuonaa, nesteitä ja turvotusta. Hoidoista on apua myös kiputiloihin, lihaskalvoille, lihasjännityksiin ja palautumiseen esimerkiksi urheilijoille ja tavallisille liikkujille. Välitöntä hyvää oloa miellyttävillä, mutta tehokkailla lymfa- ja kehonkäärintähoidoilla. Kiinteytystä ja hoitoa myös vaativalle rinnanympärysiholle. Vacustyler-alipainehoitoa lymfa- ja verenkiertoon diabeetikoista urheilijoihin, laskimovaivoihin, suonikohjuihin ja levottomiin jalkoihin. Neurosonic-värähtelyhoito lievittää kehollista jännitystä ja kipua, laskee stressitasoja rauhoittamalla hermostoa, parantaa unenlaatua ja palautumiseen. Voit yhdistää matalataajuusvärähtelyhoitoa kaikkiin hoitoihin. Yksilölliset ja kokonaisvaltaiset kasvohoidot ihonpuhdistuksesta kiinteytykseen ja erikoishoitoihin, mm. arpikudos, akne. Voit saada avun ilman radikaaleja toimenpiteitä.

Henkilökunta

Employee picture

Karita S.

Vuodesta 2005 alkaen olen erikoistunut saksalaisiin lääketieteellisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin High Care Weyergans-lymfa- ja alipainehoitoihin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut punaisena lankana hoitamisessa. Vuosien varrella moni on saanut apua monenlaisiin lymfa-ja verenkierollisiin ongelmiin kuten turvotuksiin, kiputiloihin, iho-ongelmiin, arpikudoksiin, syvään selluliittiin, tukkoisuuteen, palautumiseen ja näiden kautta elämänlaadun parantamiseen. Hoidoissa huomioidaan aina yksilölliset tarpeet ja on ilo saada nähdä hoitojen näkyviä ja tuntuvia tuloksia sarja- ja ylläpitohoidoissa: mm. syvemmätkin kipeät selluliittikertymät saadaan purettua, ihosta tulee terveämpi ja kimmoisampi sekä vartalossa kevyempi olo. Jos mieleen nousee jotain kysymyksiä hoitoihin tai perussairauksiin liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Lahjakortit

Anna lahjaksi omaa aikaa ja hyvää oloa 🤍 Voit valita lahjakortin haluamallesi summalle tai valitse hoito, jonka voit kirjoittaa lahjan saajalle viestikenttään tervehdyksen kera.

Ajanvaraus

Sarjahoito vartalolle aloitetaan aina kokeilu/kartoitushoidolla, jolla voidaan määritellä seuraavan hoidon pituus ja hinta. Nettivaraus ei tarjoa kaikkia vapaita aikoja. Jos sopivaa aikaa ei löydy, niin ota yhteyttä soittamalla tai viestillä.

Yhteystiedot

High Care Hyvinvointi sijaitsee Meritalossa viihtyisissä tiloissa, jossa isot ikkunat rauhalliselle takapihalle.

Sijainti

 High Care Hyvinvointi

 +358442436301

 Käsityöläiskatu 4a, 6.krs 20100 Turku

 highcare.hoitola@gmail.com

Hinnasto

Hinnastosta löydät kattavasti yksittäisistä hoidoista hoitopaketteihin, joihin myös löytyy lisäpalvelut. Hoitoja voidaan räätälöidä myös yksilöllisemmin. Olethan silloin yhteydessä puhelimitse tai kirjoita viestikenttään erityistarpeesi.

TarjoushoidotHinta alk.
SPM-kasvohoito & Neurosonic
Syväpuhdistava, kiinteyttävä, turvotuksia vähentävä alipainehoito kasvoille, kaulalle ja silmänympäryksille. Rentouttaa myös purentalihaksia. Kasvonaamion ajan 25min rentouttava Neurosonic-matalataajuusvärähtelyhoito.
65,00 €
Täydellinen kasvohoito & BodyWrapping+lymfapuku/infrapunapuku
Kokonaisvaltaisesti uudistava ja rentouttava hoito kasvoille ja vartalolle. Kasvohoito sisältää kuorinnan, entsymaattisen naamion, ultraäänihoidon, SPM-alipaine-lymfa-kiinteytyksen kasvoille, kaulalle ja silmänympäryksille sekä loppunaamion. Kasvohoidon aikana BodyWrapping-kehokäärintä, joka aktivoi rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa parantaa ihon laatua. Kehokäärintää tehostaa lymfapukuhoito tai infrapunahoito.
120,00 €
VartalohoidotHinta alk.
Body yhdistelmähoito vartalolle kokeilu/kartoitus
Edullinen kokeilukerta vartalolle selluliitin ja jatkohoidon pituuden ja tarpeen kartoittamiseen. Tästä on aina hyvä lähteä liikkeelle ennen sarjahoitoa. Sisältää Vacustyler-alipainehoidon tai Slide Styler-lymfapukuhoidon ja SPM- alipainehieronta/muokkaus ja ultraääni. Hoitoaikaan sisältyy konsultaatio ja noin 75min yhdistelmähoito.
60,00 €
Body yhdistelmähoito vartalolle 60min
Vartaloa muokkaava, kuona-aineita, selluliittiakertymiä ja turvotuksia vähentävä sekä lihaskalvoja avaava hoito yksilöllisellä hoito-ohjelmalla. Tämän hoidon pituus soveltuu reisille ja pakaroille tai vyötärölle tai pohkeille ja säärille. Sisältää Vacustyler-alipaineputki tai Slide Styler-lymfapukuhoito 30min ja SPM-alipaineimuhieronta ja ultraäänihoito 30min. Näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan sarjahoidolla. Suositus keskimäärin kaksi hoitoa viikossa. Joka 5. hoito -50%
65,00 €
Body yhdistelmähoito vartalolle 75min
Vartaloa muokkaava, kuona-aineita ja selluliittikertymiä, turvotuksia vähentävä sekä lihaskalvoja avaava hoito yksilöllisellä hoito-ohjelma. Tämä hoidon pituus soveltuu reidet-pakarat-sääret-vyötärö. Sisältää Vacustyler-alipaineputki tai Slide Styler-lymfapukuhoito 30min ja SPM-alipainehieronta/muokkaus+ultraäänihoito 60min. Näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan sarjahoidolla. Suositus keskimäärin kaksi hoitoa viikossa. Joka 5. hoito -50%
85,00 €
Body yhdistelmähoito vartalolle 90min
Vartaloa muokkaava, kuona-aineita, selluliittikertymiä, arpikudosta ja turvotusta vähentävä, lihaskalvoja avaava sekä aineenvaihduntaa, rasvanpolttoa ja verenkiertoa aktivoiva. Sisältää Vacustyler-alipainehoito tai Slide Styler-lymfapukuhoito ja SPM-alipainehieronta/muokkaus, ultraäänihoito. Reisille, pakaroille, vyötärölle, käsivarsille, säärille. Näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan sarjahoidolla. Suositus keskimäärin kaksi hoitoa viikossa. Joka 5. hoito -50%
95,00 €
Body yhdistelmähoito vartalolle 2 tuntia
Vartaloa muokkaava, kuona-aineita, selluliittikertymiä, arpikudosta ja turvotusta vähentävä, lihaskalvoja avaava sekä aineenvaihduntaa, rasvanpolttoa ja verenkiertoa ativoiva. Sisältää Vacustyler-alipaineputki tai Slide Styler-lymfapuku 30min ja SPM-alipainehieronta/muokkaus+ultraäänihoito Käsivarsille, vyötärölle, reisille, pakaroille, säärille. Näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan sarjahoidolla. Suositus keskimäärin kaksi hoitoa viikossa. Joka 5. hoito-50%
110,00 €
BodyWrapping-kehokäärintä+lymfapuku/infrapunapuku & SPM-vartalomuokkaus
Syvävaikutteinen aromapressoterapia johon sisältyy kuorinta ja kehokäärintä, lymfapuvussa tai infrapunahoitopuvussa. Aktivoi rasvanpolttoa, aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa, parantaa ihon laatua. Käärintähoidon jälkeen SPM-alipainehieronta/muokkaus selluliittikertymille. Soveltuu hyvin myös kasvo- ja rintahoidon yhteyteen. Näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan sarjahoidolla. BodyWrappingia voi ottaa 1-2 kertaa viikossa. Soveltuu myös perus Body yhdistelmähoidon tilalle sarjahoidossa silloin kun vartalohoitoon sisältyy kasvo- tai rintahoito. Joka 5. hoito -50%
120,00 €
Slide Styler- vartalolymfa ja SPM-alipainehieronta käsivarret
Yhdistelmähoito turvotuksen hoitoon ja käsivarsien kiinteytykseen ja selluliitinhoitoon. Suositellaan myös jälkihoitona rintasyöpäpotilaille. Näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan sarjahoidolla. Suositus keskimäärin kaksi hoitoa viikossa. Joka 5. hoito -50%
60,00 €
Käsivarret SPM+ultraääni
Käsivarsien lymfahoito ja kiinteytystä. Avaa tukkoista käsivarsia, vähentää selluliittikertymiä ja,arpikudosta. Näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan sarjahoidolla. Suositus keskimäärin kaksi hoitoa viikossa. Joka 5. hoito -50%
40,00 €
SPM Bust- rintojen yhdistelmähoito
Rintojen ja dekoltee alueen kiinteytyshoito SPM -alipainehieronnalla, ultraäänellä ja rintahoitokupeilla, jotka alipaineella pumppaavat koko rintojen alueelta avaten myös tukkoisuutta ja kireyttä. Hoito tehokkaasti poistaa kuona-aineita, poistaa tukoksia sekä palauttaa rintojen luonnollisen ryhdikkyyden jaa kimmoisuuden sekä tasoittaa ihon pintaa vähentäen raskausarpia. Soveltuu hyvin imetyksen jälkeen ja laihdutuksen yhteydessä. Suositeltavaa myös rintojen pienennysleikkauksen jälkeen pehmittämään arpikudosta ja tasoittamaan koko rintojen kudosta. Näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan keskimäärin 8x sarjahoidolla. Suositus kaksi hoitokertaa viikossa.
85,00 €
Rintakupit
Alipainehoitoa rinnoille antamaan ryhtiä ja kiinteyttämään löysää sidekudosta. Rintakupit avaavat myös rintakehän ja dekolteen tukkoisuutta ja kireyttä.
40,00 €
Relax- selkä-hartia yhdistelmähoito
Yhdistelmähoito selkä-hartia-niska alueelle lihasten rentoutus-elektrodeilla ja SPM-alipainehieronnalla. Tehokas, syvävaikutteinen, kuona-aineita poistava ja lihaskalvoja avaava. Vähentää myös selän epäpuhtauksia ja emännänkyhmyä.
40,00 €
Relax- selkä-hartia 3x sarja
3x sarjalla edullisemmin ja saat pitkäaikaisempia sekä syvempiä vaikutuksia selän, hartian ja niskan alueiden jumeihin SPM-alipainehieronnalla ja lihasten rentoutus-elektrodihoidolla.
90,00 €
Vacustyler-alipainehoito 3x kokeilusarja
Alipainekapseli parantaa lymfa- ja verenkiertoa koko kehossa, vähentää ja ennaltaehkäisee suonikohjuja, laskimovaivoja ja jalkasärkyjä, levottomille jaloille, raskaille ja väsyneille jaloille palautumiseen ja urheilijoille.
60,00 €
Vacustyler-alipainehoito 10x sarja
3x kokeilusarjan jälkeen on sarjassa hyvä jatkaa pidempien ja parempien tuloksien aikaansaamiseksi keskimäärin 1-3 kertaa viikossa. Norm. 10x sarja 300€
250,00 €
SPM Vacupress - pakarakupit
Alipainekupit ovat miellyttävä ja tehokas hoitomuoto parantamaan pakaran alueen aineenvaihduntaa, vähentää selluliittia ja antaa ryhtiä pakaroille. Yhdistä vartalo- ja/tai selkä-hartiahoitoon, niin saat pakarahoidon edullisemmin toisen hoidon yhteydessä!
30,00 €
Combo-hoidotHinta alk.
Relax-selkä-hartia &Vacustyler
Monivaikutteinen yhdistelmähoito, joka myös miesten suosiossa. Vacustyler-alipainehoito aktivoi lymfa- ja verenkierron, hoitaa ja avaa lantion ja alaselän alueita, vähentää kiputiloja, raskaille ja väsyneille jaloille, palauttaa ja parantaa suorituskykyä. Selkä-hartiahoito lihasten rentoutuselektrodeilla ja SPM-alipainehieronnalla avataan selän hartian ja niskan jumeja ja lihaskalvoja sekä poistaa kuona-aineita. Selkä-hartia-elektrodien aikana mahdollista hoitaa kireät ja tukkoiset takareidet/pakarat/pohkeet 20-30€ lisähinnalla. 3x sarja yht. 150 €
75,00 €
Relax-selkä-hartia & Vacustyler 3x sarja
3x sarjahoidolla saat pidempiaikaisempia vaikutuksia selän, hartian ja niskan alueiden jumeihin sekä koko vartalon lymfa- ja verenkiertoon ja palautumiseen.
150,00 €
Kasvo- ja vartalohoito 2h
Yksilöllisellä hoito-ohjelmalla kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Kasvohoidossa ultraäänihoito ja SPM-lymfa-kiinteytys, jonka aikana olla Slide Styler-lymfapukuhoidossa tai BodyWrapping-kehokäärinnässä. Lopuksi SPM-vartalomuokkausta. Sarjahoidossa saat 6. hoitokerran veloituksetta!
160,00 €
Rinta- ja vartalohoito
Rintojen kiinteytyshoito SPM+ultraääni+rintakupit ja vartaloyhdistelmähoito Slide Styler-lymfapuku+SPM+ultraääni, selluliittiin, kehonhuoltoon, kiinteytykseen ja turvotuksiin.
150,00 €
Kasvo- ja rintahoito
Täydellinen hoitopaketti kasvoille ja rinnoille SPM-alipaineimulla, rintakupeilla ja ultraäänihoidolla. Kiinteyttää ja tasoittaa veltotunutta ihoa, syväpuhdistaa vähentää turvotuksia ja poistaa tukoksia. Hoito antaa kauniin silhuetin kasvoille, kaulalle, dekolteelke ja rinnoille. Sarjahoidolla saadaan näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia. Suositus vähintään 5 kerran sarja.
145,00 €
Vacustyler&Neurosonic
Syvärentouttava, stressiä purkava, palauttava ja aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa parantava yhdistelmähoito. Suositellaan sarjahoitona. 6. hoitokerta veloituksetta.
45,00 €
Vacustyler&Neurosonic kahdelle
Syvärentouttava, stressiä vähentävä, palauttava, aineenvaihduntaa ja verenkiertoa parantava yhdistelmähoito kahdelle.
75,00 €
LymfaterapiaHinta alk.
Slide Styler-vartalolymfa
Turvotusta vähentävä ja aineenvaihduntaa vilkastuttava mekaaninen lymfahieronta vartalolle. Miellyttävä ja rentouttava hoito koko keholle. Soveltuu myös raskaana oleville. Samanaikaisesti voi hoitaa myös kasvoja, rintoja ja/tai käsivarsia. Lymfapuvun hinta silloin edullisempi.
40,00 €
Slide Styler- vartalolymfa 5x sarja
Lymfahoitoa suositellaan otettavaksi 2-4 päivän välein parhaimman vaikutuksen aikaansaamiseksi turvotuksen vähentämisessä.
150,00 €
Slide Styler- vartalolymfa 10x sarja
Lymfahoitoa suositellaan otettavaksi 2-4 päivän välein parhaimman vaikutuksen aikaansaamiseksi turvotuksen vähentämisessä.
290,00 €
Vacustyler-alipainehoito
Alipainekapseli on miellyttävä ja rentouttava hoitomuoto, joka parantaa lymfa- ja verenkiertoa koko kehossa, vähentää ja ehkäisee suonikohjuja, jalkasärkyjä, säärihaavoja ja veritulppavaaraa, levottomille jaloille, raskaille ja väsyneille jaloille, palautumiseen ja urheilijoille suorituskykyyn ja kuntoutumiseen. Vähentää myös ylikuntoa, jetlagia ja long covid oireita. 3x kokeilusarja yht. 60€
35,00 €
Vacustyler 3x kokeilu
3 kerran kokeilusarjalla saadaan huomattavasti enemmän vaikutuksia kuin yhden hoidon kokeilusta. Yhden hoidon vaikutus kestää 2-4 päivää, jolloin parhaimman vaikutuksen saamiseksi hoitoja on hyvä ottaa keskimäärin kaksi kertaa viikossa. Peräkkäisinä päivinäkin voi käydä. Kokeilusarjan jälkeen suosituksena on jatkaa sarjahoitoa alipaineputkessa tai yhdistelmähoidossa.
60,00 €
Vacustyler 10x sarja
Alipainehoitoa suositellaan tiiviinä sarjahoitona 2-3 kertaa viikossa, jolloin saadaan pidempiaikaista vaikutusta mm. palautumiseen, levottomiin jalkoihin, huonoon verenkiertoon, suonikohjuvaivoihin, fibromyalgiaan, katkokävelyyn, säärihaavojen ennaltaehkäisyyn.
250,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Täydellinen kasvohoito
Kasvohoito soveltuu moneen eri iho-ongelmaan, kuten antiage, akne, ruusufinni, epäpuhtaudet, couperosa. Tehoaineet ultraäänihoidossa valitaan tarpeiden mukaan. SPM-alipainehieronta kasvoille, kaulalle ja silmänympäryksille kiinteyttää syväpuhdistaa, vähentää turvotuksia ja vahvistaa ihoa. Huom! Lymfapuku kasvohoidon yhteydessä veloituksetta!
96,00 €
Nuoren ihon syväpuhdistus
SPM-alipainehieronnalla ja ultraäänihoidolla syväpuhdistusta epäpuhtaalle ja akne-iholle. Hoidolla saadaan hyviä tuloksia sarjahoidolla epäpuhtauksien ja mustapäiden vähentymiseen ja syvempäänkin akne-ongelmaan ja tulehtunut iho rauhoitettua sekä korjaamaan ja ehkäisemään aknearpia. Sarjahoidossa 6. kerta veloituksetta.
75,00 €
SPM-alipaineimu-lymfa-kiinteytys kasvoille 1h
SPM-alipaineimuhieronta vähentää turvotuksia, kiinteyttää ja syväpuhdistaa kasvoja, kaulaa ja silmänympärystä. Vähentää arpikudosta ja rentouttaa kireitä purentalihaksia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, entsymaattisen naamion ja loppunaamion.
78,00 €
SPM-alipaineimu-lymfa-kiinteytys kasvoille 30min
Lymfaa ja kiinteytystä, kasvoille, kaulalle ja silmänympäryksille. Vähentää turvotusta ja arpikudosta. Rentouttaa myös kireitä purentalihaksia. Soveltuu hyvin esim. leikkaustoimenpiteiden jälkeen korjaavana hoitona.
45,00 €
Perfect Lift -kasvohoito
Tehokas syvävaikutteinen yhdistelmähoito kasvoille, kaulalle ja silmänympäryksille kiinteytys-elektrodeilla, ultraäänellä ja SPM-alipainehieronnalla. Elektrodit jumppaavat lihaksia sekä kiinteyttävät sidekudosta. Tehoaineet ultraäänellä kiihdyttää solurakennetta ja uudistumista, vähentää hienoja ryppyjä, rauhoittaa, kosteuttaa ja parantaa ihon rakennetta.
130,00 €
Intense Boost -kasvohoito
Vaativalle iholle tehokkaasti uudistava hoito kasvoille, kaulalle ja silmänympäryksille. Lisää mm. poskien tilavuutta, sileyttää ja kohottaa kasvojen piirteitä. Stimuloi kollageeni- ja elastiinisynteesiäja säilyttää ihon kosteuden. Hoito sisältää kuorinnan, entsymaattisen naamion, mikroneulauksen, ulträänihoidon, SPM-alipainehieronnan ja loppunaamion.
110,00 €
Active Detox -kasvohoito
Stressaantuneelle ja herkälle iholle tasapainottaa, syväpuhdistaa ja vahvistaa sekä säilyttää ihon kosteuden pitkävaikutteisesti. Hoito sisältää ultraäänihoidon ja SPM-alipainehieronnan kasvoille, kaulalle ja silmänympäryksille.
96,00 €
Mikroneulaus
Mikroneulaus on nuorentava hoito, joka tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä aktivoi ihon kollageenintuotantoa ja stimuloi ihoa uudistumaan, sekä parantaa verenkiertoa. Ihon neulaus auttaa moneen iho-ongelmaan, kuten akneen, arpiin, ryppyihin sekä pigmenttiläiskiin.
85,00 €
Kiinteytys-elektrodihoito
Kiinteyttävät ja kasvojen piirteitä kohottavat elektrodit jumppaavat hoidon aikana kasvojen ja kaulan lihaksia. Suositellaan sarjahoitona 1-2 kertaa viikossa. 5x sarjassa 6. hoito veloituksetta.
58,00 €
NeurosonicHinta alk.
Neurosonic 20-25min rentoutus
Matalataajuusvärähtelyhoito rentouttavalla ohjelmalla mm. stressiin, unihäiriöihin, ylikuormitustiloihin. 25min rentoutusohjelma on paras ohjelma aloitukseen.
20,00 €
Neurosonic 10min rentoutus
Nopea tapa saada koko kehon rentoutus. Soveltuu hyvin kesken kiireisen työpäivän tai yhdistät sen vartalohoitoon.
15,00 €
Neurosonic 37-41min palauttavat
Valittavana kaksi eri tyyppistä palauttavaa ohjelmaa. Soveltuu hyvin mm. stressiin, unihäiriöihin, ylikuormitukseen, long covidiin, levottomille jaloille.
25,00 €
Neurosonic 12-24min aktivointi
Aktivoivat ohjelmat soveltuvat hyvin esim ennen urheilusuoritusta ja lisäämään aktiivista oloa. Ohjelmat sopivat myös alivittyneisyyteen ja adhd.
20,00 €
Neurosonic 6x sarja
Neurosonic-hoitoa suositellaan sarjahoitona keskimäärin 2-3 kertaa viikossa parhaimman vaikutuksen aikaansaamiseksi. 6 kerran sarjalla tutkitusti saadaan apua mm. uniongelmiin, palautumiseen, stressi- ja ylikuormitustiloihin. Ensimmäisten hoitokertojen aikana löydetään itselle sopiva ohjelma. Sarjahoidossa mahdollisuus käyttää eripituisia ohjelmia vaihdellen.
100,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
20,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
20,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
35,00 €
Banner